Outlook Express

Outlook Express voor Mac

De e-mailclient van Microsoft op Mac

Met Outlook Express voor Mac kunt u uw e-mail- en contactinformatie beheren en deelnemen aan nieuwsgroepen. Merk echter op dat deze download alleen voor Macintosh PowerPC's met besturingssystemen OS 8. 1 tot 9. x is . Het werkt niet op Intel... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Biedt Outlook-toegang op vroege Macs

TEGEN

  • Beperkt tot OS X 8.0 en 9.0
  • PPC Macs alleen

Gemiddeld
6

Met Outlook Express voor Mac kunt u uw e-mail- en contactinformatie beheren en deelnemen aan nieuwsgroepen.

Merk echter op dat deze download alleen voor Macintosh PowerPC's met besturingssystemen OS 8. 1 tot 9. x is . Het werkt niet op Intel Macs die werken op OS X 10.0+. Merk op dat er twee verschillende bestandstypes beschikbaar zijn voor deze download: MacBinary (. Bin) of BinHex (.hqx). EEN . bin-bestand is meestal kleiner dan een .hqx-bestand, maar is minder compatibel met eerdere Macintosh-systemen, zoals Mac OS 7. 0, 8. 0 en 8. 5. Een. hqx-bestand is meestal groter, maar is meer compatibel met eerdere systemen.

Outlook Express voor Mac maakt het gemakkelijker voor u om e-mails en contacten te beheren en deel te nemen aan nieuwsgroepen.

Ondersteuning voor MSN Webmail-accounts Lost alle beveiligingsproblemen op in eerdere versies van Outlook Express 5

Aanpassingen

  • Ondersteuning voor MSN Webmail-accounts Lost alle beveiligingsproblemen op in eerdere versies van Outlook Express 5

Microsoft® Outlook® Express 5, Macintosh Edition is a free e-mail program for Mac OS 8. 1 to 9. x. Outlook Express 5 is available via download only, and is no longer eligible for phone support.

Meeste downloads E-mail clients voor mac

Outlook Express

Download

Outlook Express for Mac 5.0.6

Beoordelingen about Outlook Express

Promotie×